Én sem bánnám. Sőt, sok problémától megszabadítana a világvége. De nyugi, mivel úgy sincs olyan szerencsém h ilyen könnyen megússzam, úgyhogy úgysem lesz.
2012. dec. 6. 15:54
12/20 anonim válasza:
utolsó
ha problémád van,legyél öngyilkos
ekkora tahó nem lehetsz,,,h neked szar,azért legyen világvége,kvázi haljon meg mindenki
2012. dec. 6. 16:33
13/20 anonim válasza:
#12 úgy beszélsz, mintha én írtam volna elő h legyen világvége:D amúgy meg magasról leszarom a többi embert. A legtöbb idióta, normális kevés maradt. Épp ezért már aktuális lenne a világvége, mielőtt az egész társadalom elzüllik.
2012. dec. 6. 16:38
14/20 anonim válasza:
Jaja, pontosan ki a fészkes fenét érdekel a többi ember. Aki meg azt akarja, hogy legyen, azt valószínüleg nem sokan szeretik, kutyát nem érdekel kategoria. Ha kutyát nem érdekel, akkor őt mért érdekeljék a kutyák, mármint a többi ember. Puszutljon mind,de nem? Ők se szertnek téged, akkor te mér szeresd őket. Szerintem ebből az okból írják ide ezeket a kedves kommenteket.
2012. dec. 6. 16:48
15/20 anonim válasza:
8-as válaszoló: Dominik vagy?
2012. dec. 6. 23:18
16/20 anonim válasza:
Annyi világ végés kérdést olvastam már el hogy amikor megnyitottam a csapot akkor is a gyakorikérdések.hu világvégés kérdései folytak belőle.De hívtam a szerelőt és megcsinálta.Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak hogy más is van e így, egyértelműen igen :) Akik depresszióra hajlamosak vagy depressziósak vagy akiknek tényleg nyomós oka van arra hogy így legyen vele,azok így vannak vele :) Akik viszont terveznek és látják a szebb jövőt,azok viszont nyilván élni akarnak.Nem olyan laza dolog ez,megnézném sok olyan ember fejét akik kijelentik hogy "nem bánnák"...tudod miért? :) Mert ezt csak egy hirtelen,életbe való belefáradási gondolat mondat ki veletek,és ha tényleg eljönne a világ vége (bár dúsztom sincs hogy hogyan) pl. sok aszteroid darabka csapódna bele a földünkbe,bőrönd nagyságúak,akkor nem mondanátok hogy "nem bánnátok" ha telibe verne egy jókora darab pont az adott személyt aki kijelentette, avagy csak mellé csapódna 300 400 méterrel :) Mindenki mentené az irháját,ösztönösen.Elképesztően megőrülne mindenki. :) Szóval ilyet ne jelents ki,nem lesz itt semmi baj,akiknek meg tényleg olyan az életük hogy nem bírják,meg öngyilkos gondolatokat forgatnak a fejükben,forduljanak pszichológushoz,mert azok tudnak segíteni,és ezt nem gúnyosan írtam,csak segíteni próbálok.minden jót mindenkinek :)
2012. dec. 7. 01:07
17/20 anonim válasza:
kérdező
ez is téged minősít,h nem érdekel már ember
de tudod mit te barom
légy öngyilkos
te se érdekelsz minket,mert tuti egy szemét hulladék vagy
2012. dec. 7. 10:20
18/20 anonim válasza:
ha valaki megakar halni, miért kell világvége ahhoz? miért kell, hogy mindenki más is meghaljon, mert te megakarsz, idióta?
én akarok élni, f@szombeléd.
2012. dec. 12. 06:33
19/20 anonim válasza:
#18 remélem nem azért akarsz életben maradni, hogy a "kultúrát" amit itt kinyilatkoztattál az imént továbbadd a következő generációknak, a színvonal már így is a béka se.gge alatt van még nélküled is:) (ez vonatkozik a másik szintén hasonlóan értelmes előtted lévő hozzászólóra;) Pont hogy miattatok lenne esedékes ez a dolog, és vicces h pont ti pattogtok a szánalmas kis életetekért kétségbeesve:D
2012. dec. 13. 22:14
20/20 anonim válasza:
utolsó:
te annyira nagyon hülye vagy. neked még tanulnod kell erről-arról, az az igazság.
hogy lehetne egy élet szánalmas?
najó, fel se húzom magam inkább ezen. ez az oldal egy szánalmassz@r... ezt is elrontották az olyan idióta vadbarmok, mint te. minden ilyen negatívf.szszopót és dolgot kitiltok az életemből.
akkor, ha ennyire akartok, dögöljetek meg ti.
én még szeretnék a családommal, a barátnőmmel élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!