Nem bánnám, ha dec.21-én tényleg világvége lenne. Más is van így?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 23:15
2/20 anonim válasza:
én kapok akkor 120000 ft-ot szóval ne legyen
4/20 anonim válasza:
Ha csak én halnék meg, gyorsan és fájdalommentesen, akkor nem bánnám. Más halálát nem kívánom, nincsenek ellenségeim.
5/20 anonim válasza:
Részben bánnám perpillanat. Nem mint ha ez a világ nem érett volna meg a pusztulásra csak még ezt-azt jó lenne megvalósítani az életben (még ha ebben az egyre lejjebb csúszó országban is).
De biztos rengetegen vannak akiknek semmi vesztenivalója nem lenne.
7/20 anonim válasza:
akkor öld meg magad mert nem lesz,nem leszünk veled kevesebbek,sőt...
8/20 anonim válasza:
Imádkozok én is ,hogy pusztuljon az egész, de minimum én mindenképpen. Elegem van az életemből, hogy egy hulladék vagyok belül. Egyszerüen nem megy a társas együttélés senkivel. Antiszociális tetű féreg lettem. Végem van. Érzem, hogy nincs már sokáig tovább. Egy megváltó világvége a tisztítótűz volna számomra. Vele együtt eltakarodna ez az igazságtalan világ is,hogy mások jókor voltak jó helyen, és nagyszerű személyiséggé váltak, vannak akik meg mindig szívtak, vesztesként rohadnak el, mert egy kívülállóvá váltak, megkeseredtek. Az életben nincs igazság, egye meg a fene az egészet, ezzel az erőszakos evolúció -renddel együtt! Persze cska ha természetes módon következik be a világvége, nem, ne godnoljátok, hogy világuralomra akarok tőrni, vagy én dobom le a következő little boyos hirosimát, mert nem teszem.
9/20 anonim válasza:
barom kérdező
kösd fel magad
neked szar,azért haljon meg más is
bunkó
10/20 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok!
De úgyse lesz sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!