Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha írnék egy könyvet, mit...

Ha írnék egy könyvet, mit szólnátok ehhez a témához (légyszi ne másoljátok)?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy 2025-ben születik egy lány, ő lesz a "kiválasztott", anyja belehal a szülésbe, és árván nő fel. 15 évesen aztán "hibernálják", hogy kb. 500 év múlva felébresztik. Ekkor a teknika már nagyon fejlett, és lehetővé teszi, hogy egy-két hónap alatt sokkal messzebbre lehet eljutni. A lány egy kutató csoport segítségével űrutazásra megy, egy bolygó a célpont, ahol feltehetőleg értelmes élet folyik. A lány odautazik, és emberi élet nyomaira bukkan. 5 évig köztük él, amikor felfedezik, hogy a bolygó veszélyben van. A lány hazautazik a Földre, ahol előafja, hogy miket látott, és milyen veszély fenyegeti a bolygót. Ám az emberek kinevetig, és nevetségesnek gondolják, hogy létezne emberi értelemmel rendelkező lény. Vajon feltalálja magát? A bolygó sorsa az ő kezében van. Ha elbukik, az ott élőknek vége, ha sikerrel jár megmenekülnek.

2012. dec. 5. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagyon szar szerintem ne irj könyvet!
2012. dec. 9. 08:43
 12/17 anonim ***** válasza:

fogalmazásoddal nagy a gubanc, szóval gyakorlásnak jó lesz ez a történet is, mert hogy egyébként nagyon nem tetszik. Miért kell erőltetni ezt a piszkosul elcsépelt árva kiválasztott-témát? MIért nem elég egy a többieknél ezerszer leleményesebb kiscsaj?

A helyesírásod meg vacak, az, hogy a későbbi kommentedet lecsekkoltattad a Worddel a "teknikán" már nem segít.

Már bocsesz, de ha emberi élet nyomaira bukkan, az azt jelenti, hogy ott már nincs emberi élet. Az ilyen "kifejezésekkel" illő tisztában lenni, mielőtt durrogtatjuk őket íróként.

na, leírtam, hátha még elolvasod... nem mintha lenne jelentősége :)

2012. dec. 14. 15:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Előző: tudom, hogy nem teknikának kell írni, hanem technikának, de csak akkor vettem észre, hogy rosszúl írtam, amikor már ki lett írva. Egyébként nincs Word-öm, nem tudom leellenőrizni, hogy ha véletlenül elgépelek valamit. Fogalmazni tudok, csak kissé értelmetlenül sikerült összeszednem a gondolataimat. Köszi a véleményt :)
2012. dec. 15. 16:24
 14/17 anonim ***** válasza:

A fejedben kell lenni a Wordnek! Aki könyvet akar írni, az helyesen tegye

rosszúl - rosszul

hogy ha - hogyha

ki lett írva .... no comment

Ne írj könyvet, kérlek!

2012. dec. 15. 20:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Most nem azért, de ti soha nem szoktatok elgépelni semmit?! Nem fogom minden egyes szavam leellenőrizni, amit leírtam!
2012. dec. 16. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Jó, akkor írj könyvet, "gépeld el" a szavakat (neeem helyesírás, neeem), biztos lesz, aki kiadja.

Képzeld el, igen, én is szoktam elgépelni, de elolvasom, amit írtam, és kijavítom magam. Pedig nem is vagyok ÍRÓ, mint te.....

És a rövid u nem a hosszú mellett van, de mindegy, hagyjuk, egy nagy arcú kis 15 évesnek úgysem lehet semmit mondani, alkoss, ha neked úgy tetszik....

2012. dec. 16. 13:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs kiadni... Csak egy weboldalra tölteném fel, ahol el lehetne olvasni. És képzeld, "tábla gépen" sokkal egyszerűbb elírni, mint mondjuk laptopon.
2012. dec. 16. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!