Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Önéletrajzba milyen típusú...

Önéletrajzba milyen típusú képet töltsek fel?

Figyelt kérdés
Alig van olyan képem, ami úgy ahogy komoly megjelenésű. Mármint olyat nem akarok felrakni, amin szemből vagyok, de nem jó minőségű. Félprofilból vannak inkább képeim. Azok is jók? Na meg a másik, hogy nem akarok olyat, amin smink van rajtam vagy csak valami minimális és a gépen csak egy kettő ilyen van, de nem szemből. Fényképezőm nem jó, telefon meg nem valami jó minőségű képet csinál és holnapra el kéne küldenem. Szerintetek milyen stílusú képek vállalhatóak? (az igazolványképen kívül)
2012. dec. 5. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Én mindig kép nélkül adom be.

És nem azért, mert ronda lennék.. csak ahhoz úgy semmi köze szerintem. Az iskoláim és a tapasztalataim miatt vegyenek fel, mint szakember, igaz, nem is titkárnőnek jelentkezek, ahol a nagy csöcs fontosabb lehet.

2012. dec. 5. 01:16
 2/3 A kérdező kommentje:

:D

A legtöbb helyen sajnos ez kikötés, hogy fényképes önéletrajzot kell küldeni. Ahova most küldöm oda is. Bár, hogy őszinte legyek én sem értek egyet ezzel, hogy kinézet alapján válogatnak, de hát ez van. :)

2012. dec. 5. 01:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is félprofilos képem van benne, amin mosolygok, és alig van rajtam smink. Úgy néz ki ez a kép megfelelő, mert jócskán hívtak vissza. Azért szoktak kérni képet, hogy lássák, hogy nem valami rossz arcú, vagy ápolatlan a jelentkező. Ez főleg akkor lényeges, ha ügyfelekkel kell foglalkoznod, de ha nem, akkor is kérhetik, ugyanis nem fognak felvenni egy teletetovált, telepiercingezett fejű embert, már csak a közízlés és a többi kolléga miatt sem.

Milyen munkakörre akarod elküldeni?:)

2012. dec. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!