Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg igaz amit hallottam,...

Tényleg igaz amit hallottam, vagy csak riogatás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szegeden mesélték az ismerőseim, hogy több fiatal tűnt el mostanában az Árkádból. Volt aki kiment a mosdóba és utána nem találták sehol... csak a hulláját és hiányzott a veséje meg a mája. Aki ezt mesélte az állítólag onnan tudja, hogy a rokona a patológián dolgozik. Egy másik ismerősöm meg azt mesélte, hogy neki a barátnőjét akarták elrabolni, betették egy furgonba és elaltatták de még időben rátaláltak. Nekem ezek elég viccesen hangzanak. Bár tudom, hogy létezik szervkereskedelem, de ha ez itt Szegeden tényleg így történik akkor miért nem hozzák napvilágra, figyelmeztetik az embereket stb?
2012. dec. 4. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, ekkora baromság pfuuu szerintem ne higgy nekik
2012. dec. 4. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Azokra a városi legendákra hasonlít, amikben szintén eltűnnek az emberek, vagy próbafülkéből, vagy a gyerekek az áruházból. Nem igaz egyik sem.

[link]

[link]

2012. dec. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!