Milyen hátrányai vannak a fültágításnak?
Figyelt kérdés
mik a hátrányai és előnyei,kíváncsi vagyok rá,normális válaszokat kérek2012. dec. 3. 16:29
1/3 anonim válasza:
Hátrányok:
1. Öregkorodra csak nem hordasz fültágítót,szóval rondán néz ki.
2. Először a fültágítás(én így hallottam) nagyon fájdalmas.
3. A fültágító szerintem már kezd kimenni a "divatból".
4. Megtörténhet az is,hogy jön egy személy(ha üreges fültágítót viselnél) és belerak egy lakatot.
Előnyök:
Talán "menőbb" leszel benne,de szerintem egyáltalán nem menő,szóval nincs előnye.
2/3 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de számomra hátrány, hogy én csúnyának találom az ilyesmit, meg elég sokan mások is.
Meg annyi biztosan hátrány még, hogy egy bizonyos tágítás felett ha egyszercsak úgy döntenél, ez mégsem a te stílusod, már nem fog rendesen visszaforrni a füled többé.
3/3 A kérdező kommentje:
én is ezt írtam de leszidott egy fültágítós,h rá mondtam h ronda aztán nem is rá-.- úgy röhögtem
2012. dec. 3. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!