Mit tegyek? Egyszerűen már nem akarok élni
Az egész életem egy rakás szerencsétlenség. Nincsenek barátaim, a szüleim folyton veszekednek(apa amúgy elment egy távolabbi városba dolgozni és csak hétvégenként, vagy 2 hetente jön haza) de mikor itthon van úgyan úgy megy a veszekedés, ha nincs itthon akkor is szar a hangulat. Anyu minden nap csak sír, nem lehet vele beszélni soha. Teljesen egyedül vagyok, igaz van egy párom akivel évek óta együtt vagyunk, de már ő sem foglalkozik úgy velem,mint régebben,van hogy 3-4 napig nem is találkozunk. Olyankor teljesen egyedül vagyok,magamban beszélek. Hetekig sőt hónapokig senki nem keres.:( Barátnőim sem foglalkoznak velem:( Mit tegyek? Ez így egyszerűen már nem élet! Semmi célom nincs :(
20/L
Ő is dolgozik, azért nem találkoztok 3-4 napig?
Szerintem ez egyébként teljesen mindennapos a mai világban, nem kellene különösebben rosszul érezned magad emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!