Juca0105 kérdése:
A Hűvösvölgyi suli-nak mikor jelenik meg a 2. része? Hány részes lesz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 11:02
11/21 Linda Wandana Dana válasza:
talan csak megihlette nem bitos meg hogy lopas amugy en is ugy tudom aprilisban jelenik meg a masodik kötet
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat.
ÉN is olvastam az SzJGt és nagyon szeretem.
A tesóm kapta meg a Hűvösvölgyi sulit,és akkor olvastam el, tényleg sok mindenben hasonlít az SzJGre, de azért jó volt.
2013. febr. 24. 12:26
13/21 anonim válasza:
Énis olvaatam az Szjg-t és a kedvencem.Enyhén nagy fan vagyok. De szerintem cak az eleje hasonlít a Szent johanna gimire. Az egész történet másról szól és szerintem nagyon jó volt.Bár az elején énis gondolkoztam azon,hogy leteszem de télleg nagyon izgalmas:)) Aki pedig nem szereti az Szjg-t...tudod mit? lődd le magad..:D
14/21 anonim válasza:
olvastam,hogy 2013.március.27-én már megjelenik:)) tuti!
15/21 anonim válasza:
juuj, dejó hogy vannak olyanok akik olvasták! :DD köszönöm hogy segítettetek:)
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszolóknak! :)
2013. márc. 15. 12:13
17/21 A kérdező kommentje:
Meg is kaptam! :) Köszönöm még egyszer a válaszokat! :D
2013. ápr. 3. 18:34
18/21 anonim válasza:
én is olvastam az szjg-t , ki is olvastam 1-8-ig, és a hűvösvölgyit is olvastam, viszont én mindkettőt imádom, és szerintem nem teljes másolás, tök különb a kettő...
19/21 xXLimeXx válasza:
Szia! hát igen, egy kissé hasonlít az SZJG-re. de csak anyiban hogy hős szerelmes, együttes mg ilyenek de ze szinte minden tinilányos könyvben megvan :) a lényeg tulajdonképpen a történet. az SZJG első látásra szerelem és vele jönnek össze meg itt az osztálytársaival is érezhtő az összetartás. Ellentétben a HVS két tesóról szól akik ugyanabba szerelmesednek bele (?) de aztán mindkettő utáni fogja és mások lesznek a psijaik és ebben az osztálytásakkal nem érezhető az összetartás(amit kicsit sajnálok is). De mindkettő megfogott engem :) Nincs unalmas rész, nem untatnak csak átugorják azokat a részeket amikor hősnőink nem csinálnak semmit. Szóval mindkettő jó. énpl egyiket sem tudtam letenni :)
20/21 anonim válasza:
Egyetértek azzal a válaszolóval aki szerint ezt egy az egybe lekoppintották a szjg-ről. nekem tetszett és várom a folytarást de a történet tisztára gyan az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!