Juca0105 kérdése:
A Hűvösvölgyi suli-nak mikor jelenik meg a 2. része? Hány részes lesz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 11:02
1/21 A kérdező kommentje:
Senki se tudja?! :((
2012. dec. 7. 19:24
2/21 anonim válasza:
Még nem derült ki...Ezt én is szeretném tudni, már mindenhol kerestem, de nem találtam.:S De nézd meg néha-néha a Hűvösvölgyi suli Facebook oldalát, ott minden bizonnyal majd kifogják írni.:) Ha pedig megtudom, akkor majd szólok neked.
3/21 A kérdező kommentje:
Rendeben, köszönöm. Figyelem is. :)
2012. dec. 17. 21:39
4/21 anonim válasza:
Szia megint! :D Az Fb-oldalon olvastam egy hihetetlenül kis jelzést, miszerint áprilisban jelenik meg az új kötet.:)
5/21 A kérdező kommentje:
Köszi az infot! Most gyorsan én is megnéztem, én csak annyit láttam, hogy "hamarosan". :)
2012. dec. 19. 14:30
6/21 anonim válasza:
Remélem hogy soha! Ilyen rémes könyvet nagyon régen olvastam. Az egész egy lopás ráadásul a rossz fajta. Most komolyan SzJG után írni egy ugyan olyat, ugyanúgy abban a kerületben játszódik? Megkaptam karácsonyra és vissza is cseréltem szerencsére ki tudták cserélni egy eredeti könyvre ami nem egy lopás. Hatalmas csalodás és még rossz is. :P
7/21 anonim válasza:
Kinek mi..(ez az előző válaszolónak ment) :) Nekem nagyon tetszik a könyv, most kezdtem el olvasni, most tartok a 10. fejezetnél.:D Le nem tudom tenni, izgalmas. Remélem lesz 2. része is és minél hamarabb ;) De én is Áprilist olvastam és hamarosant. Szóval szerintem lassan lesznek a könyvesboltokban.
8/21 anonim válasza:
Igen, én is áprilist olvastam. Azt senki nem tudja hány része lesz. Az előző előtti válaszolónak üzenem: valóban, szerintem is SzJG másolás (én is olvastam már SzJG-t), de azon kívül jó. Lényegében annyi, hogy: a hírek szerint áprilisban jelenik meg.
9/21 anonim válasza:
Lehet, hogy vmeddig másolta, viszont én olvastam az SZJG-t és ezt is és ez tetszett, de nagyon, az SZJG-t viszont utáltam!! Tudom hogy értelmesen fogalmazok!! :)
10/21 anonim válasza:
Jaj, köszönöm nektek az infókat! én is megkapam, karácsonyra.valóban a szjg-re hasonlít, de talán mégismásabb, és jó is.:) főleg a vége! már várom az áprilist...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!