Ma egy ismeretlen telefonszám visszahívást kért tőlem, hogy tudom kideríteni hogy ki lehetett ez? Nem szeretném visszahívni.
Figyelt kérdés
Mostanában valaki szokott rejtett számról hívni. Először arra gondoltam, hogy a szolgáltató lehet, de mikor kétszer vagy háromszor hívtak egymás után, akkor tudtam, hogy nem szolgáltató. A mai nap kaptam azt a visszahívást amit fent leírtam, lehet hogy a kettő nem függ össze, de elég valószínű. (gondolom volt osztálytársam, mert van elrendezetlen ügyünk)2012. nov. 30. 23:15
1/5 anonim válasza:
ismeretlen számot, ha akarnád se tudnád visszahívni, szóval nem értem a kérdést
nem, nem lehet kideríteni, ezért rejtette el az illető, hogy ne tudd ki az
2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul fogalmaztam. Az ismeretlent úgy értettem, hogy számomra ismeretlen szám, fogalmam sincs, hogy kié lehet.
2012. dec. 1. 00:56
3/5 anonim válasza:
Ne vedd fel és ne hívd vissza. Majd ha annyira akar valamit, akkor elküldi szépen sms-ben hogy ki is ő és mit is akar egyáltalán. Én ezt tenném.
4/5 anonim válasza:
előző vagyok, egyébként nyilván t-mobil dominós az illető aki hívogatott rejtett számról, és nyilván lefogyott az egyenlege azért tudott visszahívást kérni. Úgy tudom ilyen szolgáltatás csak a t-mobilnál van h ha nincs egyenleged, akkor tudsz kérni visszahívást, telenornál meg vodafonnál asszem nincs ilyen. De hiába hivogatott rejtett számról, úgyis kiderült h mi a telefonszáma:) Próbáld meg online tudakozóból kideríteni h kié a telefonszám.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!