Mit tegyek, ha a legjobb barátnőn sérteget és gorombán beszél velem?
A legjobb barátnőm akivel 6 éve nagyon jóban vagyunk hirtelen nagyon goromba lett.Sérteget ,kinevet a többiek előtt és a fiúk előtt megpróbál megalázni.Ha valami nem sikerül kinevet ,ha a tükörbe nézek azt mondja ,hogy:"Mivan ,nem bírod ki anélkül ,hogy magadat bámuld?" vagy "Jaj ,mert neked mindig magadat kell nézned ,értem!" és ezekhez hasonlókat.Ha más barátnőmmel vagyok csúfolni kezd.Úgy beszél velem ,mint a kutyával.Ha ruhákról beszélek azt mondja ,hogy:"Ja ,mert neked mindig csak a legújabb divat szerint kell öltöznöd!" vagy "Mi van új ruha kell?Neked mindig a divat szerint kell öltöznöd ,mi?"
Ha visszaszólok valamit engem kezd hibáztatni és ezeket mondja:"Én nem állok le veled veszekedni!" vagy "Te csak magad ellen beszélsz!" és aztán kiröhög.Egyszer már megbeszéltük ,de 1-2 nap múlva újból kezdte.Nekem ez nagyon rosszul esik és nem tudom mit tegyek.Kérlek segítsetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!