Mi lesz velem ha kitagadnak? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,7hónapja van egy barátom. Nem mondom azt hogy fényes a kapcsolatunk sokat veszekedünk de valahogy mégis csak ragaszkodunk egymáshoz,meg szeretjük egymást mert mindig kibékülünk. Roma származású fiú,a családom még nem tud róla titokban vagyunk együtt..nagyon félek ha kiderül hogy mit fognak reagálni,apukám mostanában mondogatja hogy ha cigány barátom lesz mehetek a portáról,mert ne hozzak rájuk szégyent a faluban ,a faluból is menjek. Nagyon nehéz ez mindennap ezen jár az eszem hogy melyik nap fog kiderülni és mikor tagadnak ki...fogalmam sincs mit tegyek nem szeretnék a családommal rosszban lenni nagyon fájna nekem ha idegenként tekintenének rám,de viszont a barátomat se akarom hagyni...barátnőimmel persze kibeszéltem már ezt a témát úgy ahogy többen annyit mondtak hogy 21 éves vagyok ne a szüleimtől függjek,éljem az életemet..de azért szeretnék válaszokat kapni idegen emberektől is hogy ők hogy látják ezt a helyzetet és mit tanácsolnak.2012. nov. 29. 00:19
1/2 anonim válasza:
A roma is ember, ugyanolyan, mint bárki más. Sajnálom, kedves kérdező, hogy ez történik veled, de ha igazán szerelmes vagy, és a választottad is hasonlóképp érez, akkor semmiképp ne hagyjátok el egymást...!
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy u.olyan ember de sajnos mindig is volt és mindig is itt lesz ez az előítélet!:/ Én is sajnálom hogy ilyen elátkozott vagyok...annyira nehéz az élet :((( Köszönöm a válaszodat,de ha választani kell majd akkor inkább a családom mert nem tudom tudna-e nekem biztos és nyugalmas jövőt biztosítani ...kezdi már kimutatni a foga fehérjét és nagyon nem jön be ez az oldala :/
2012. dec. 3. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!