Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, velem...

Nem tudom mit tegyek, velem van e a baj? A többi lent!

Figyelt kérdés
Megismertem egy férjes asszonyt, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, de szigorúan baráti. annyira bizalmába fogadott már, hogy minden titkát baját megosztja velem, többek között azt is, hogy viszonya van egy fiatalabb sráccal, aki történetesen az én egyik haverom. és ez irtó szarul esett nekem, hogy a haverommal bezzeg összejárnak kamatyolni, viszont nem is sokat beszélgetnek,énrám meg csak a gondját baját zúdítja mint valami szemetesbe, és én persze nem részesülhetek a kegyeiből, ez már az agyamra megy, hogy erre jó vagyok neki, de nincs szivem megbántani őt! mit lehet tenni ilyen helyzetben?
2012. nov. 22. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel téged értelmesebbnek talál,ezért beszéli meg veled a lelki dolgait.Ha csak dugni akarsz vele,akkor ne fogadd be nagyon a lelki dolgokat tőle állandóan,tereld el a témát néha valami vidámabbra,tehát ne engedj neki állandóan epedve panaszkodni.Szerintem figyelj is rá oda de legyél tökösebb is és kezd el dícsérni, mondj neki fokozatosan de lassan először enyhe célzásokat a szexet illetően,hogy ne érezze magát megsértve.Mivel te figyeltél is rá mindig amikor elmondta gondját-baját,az azt jelenti hogy bízik benned és kedvel.Ha tudja hogy milyen egy beindult férfi amikor szexelni akar, szerintem nem fogja zokon venni hogy egy csibész kandúr dugni akar vele,nem beszélve arról,hogy pont az akivel jól el is vannak.Szerintem így lassan de biztosan tuti sikerül.
2012. nov. 22. 22:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Project, köszi a tippet, egy próbát minimum megér :)
2012. nov. 23. 07:24
 3/4 A kérdező kommentje:
na de ma már nem birtam tovább és beolvastam neki, mert megint kezdte a nyavalygást, én meg megmondtam neki, hogy eléggé idegesít ezzel, ő vette a lapot és megigérte felhagy ezzel, remélem igy is lesz,de azért nem vesztünk össze :)
2012. nov. 23. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Gratula, csak így tovább ;)
2012. nov. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!