Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudnám megszerezni...

Honnan tudnám megszerezni Marilyn Manson Long Hard Road Out Of Hell ( Út a pokolból ) című könyvét magyarul?

Figyelt kérdés

A könyvesboltokban azt mondták, hogy rendeljem meg neten, de egyik oldalon sincs készleten, azt írják, csak igény esetén lesz rendelhető... sehol nem találom, de nagyon megköszönném ha valaki segítene!

Ja, és légyszi ne olyan oldalakat linkeljetek, ahol le lehet tölteni, mert nekem a könyv kéne, a rendes kézzel fogható olvasmány. :D

Köszi előre is!

2012. nov. 26. 19:19
 1/3 vargaB válasza:
alexandrában megvan
2013. febr. 5. 10:35
 2/3 AlexaJ.J.M. válasza:
Nekem is megvan. Én a kiadótól rendeltem az interneten, mert az Alexandrában nem volt meg. A kiadó neve:Cartaphilus. Ott biztos, hogy megtalálod.:)
2013. máj. 26. 11:40
 3/3 anonim válasza:
Én azt kértem még novemberben karira nah keresztanyám alig tudta beszerezni mert elvileg magyarországon sok helyen betiltották a szókimondósága miatt:)
2014. jan. 26. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!