Philip LaFresque kérdése:
Mi baja bizonyos embereknek Marilyn Mansonnal?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én bírom őt meg a zenéjét.2012. aug. 22. 15:38
1/22 anonim válasza:
Sokak furának tartják a kinézetét.
Am. tényleg jó a zenéje.
2/22 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__27..
Én is nagyon szeretem Marilyn -t, de ez elég hülye kérdés volt...:)
3/22 anonim válasza:
Ööö, mondjuk
1. kinézet
2. amit művel a színpadon
3. azt hirdeti, h ő az antikrisztus
4. brutál zenéje van, és nem sokan tudják tolerálni
5. öö, hirtelen ennyi jutott eszembe, de sztem ez épp elég
5/22 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem :)
szerintem sokaknak félelmetes, túlságosan "extravagáns" :/
6/22 anonim válasza:
IMÁDOM AZT A ZSENIÁLIS EMBERT!!!! :)) A legtöbb paraszt csak a külsőségeket látja, mint amiket az egyik válaszoló is fölsorolt... Enegm már nem izget ki mit gondol róla, én imádom és csak az a lényeg. Ne foglalkozz az idiótákkal, a barátaid (ha tényleg azok) elfogadnak úgy is ha nem tudsz másról beszélni csak róla :D A többiek meg dögöljenek meg hülyén :) (nem azért mert nem szeretik azt a zenét amit én, csak egyszerűen "Az ostoba emberek megérdemlik, azt, amit kapnak... A legszívesebben megölném őket." MM
7/22 anonim válasza:
Hmm, érdekes, érkezett egy kérdés, amit megválaszoltam, h miért is, és ezért 0%ra le lettem pontozva. Akkor mi értelme a kérdésnek?
8/22 anonim válasza:
Mi értelme a kérdésnek ha nem bírjuk elviselnio a kritikát és a kérdésre adott választ?!
9/22 anonim válasza:
Én se értem...ennyi erővel ne is kérdezzék meg...nem tudtam,hogy ide olyanok írhatnak csak,akik oda vannak érte és istenítik...
10/22 anonim válasza:
De legalább Mr.Manson-nak is 0-ra értékelték a válaszát,ami helyes is,mert elképesztő,hogy csak azért ölne meg embereket,mert nem szeretik vele ellentétben a pasit...ilyennek elmegyógyintézetbe a helye.Nekem amúgy nincs bajom a pasival csak nem jön be a zene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!