Ask. Fm-en milyen sztárok válaszoltak már nektek?
Figyelt kérdés
Akikről tudjátok, hogy az az igazi ask-jük? Van olyan sztár aki esetleg visszakérdezett már?2012. nov. 23. 17:29
1/9 anonim válasza:
Nekem valaszolt Miley Cyrus. Uristen amikor meglattam mondom aaaah :))) es amiert nagyon meglepodtem,mindenkinek csak 1 szivet irt ahogy vissza neztem, nekem pedig harmat. <3333
3/9 anonim válasza:
nekem Fazekas Ricsi,Vadász Tomi,Lizák Atis, És Márió is*-*
4/9 anonim válasza:
Bella Thorne,Zendaya Coleman. Bella vissza is kérdet :DD
5/9 anonim válasza:
Eleanor Calder,Jade Thirlwall,Avril Lavigne
7/9 anonim válasza:
Nekem akiben 100%-ra biztos vagyok hogy ők az a One direction, 90% hogy igazi: Harry Styles, Liam Payne :D
8/9 anonim válasza:
Amúgy Zendayának nincs askja,szerintem Bellának se:D Selenának van,remélem ő az igazi,mert nekem már sokszor visszaírt:D Justin pedig egyszer kérdezett tőlem*-* de már nki sincs askja.
9/9 anonim válasza:
Children of Distance, Shady (Roli) válaszolt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!