Milyen sztárok laknak Londonban?
Figyelt kérdés
Biztos furcsán hangzik, de megyek ki Londonba, és szeretnék autogrammokat gyűjteni. Szóval olyanokra gondolok, akik nap mint nap mászkálhatnak az utcán :)2012. júl. 26. 13:01
1/5 anonim válasza:
Hát ne sűrűn fogsz sztárokat látni az biztos. A legtöbb sztárnak nem Londonban hanem vidéki városokba egy elzárt magánterületen lévő helyeken van a kastélyuk,nagy házuk.
Én például Abban a kis faluban élek ahol Robbie Williams énekesnek van a magán kúriája. De a sűrű fáktól, elzárt kerítésen kívül semmit nem látni.
Egyetlen egyszer láttam a városban a 7 év alatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Ú :/ Hát az nem valami fényes, de hát a remény hal meg utoljára ;) Hátha Daniel Radcliff éppen októberben akarja meglátogatni a szüleit :D
2012. júl. 26. 13:15
3/5 anonim válasza:
És találkozol vele az undergroundon... :D
4/5 anonim válasza:
Ha jól tudom: 1D, Adele, Rita Ora, Conor Maynrad, The Wanted. Mondjuk ha ott is laknak nem hiném, hogy sokat mászkálnak az utcán... :S
5/5 anonim válasza:
Ja és még Emma Watson! Tőle nekem is kell autogramm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!