Ramcsi5 kérdése:
Én egy 12/L vagyok. A sulinkban adventi vásár lesz és nem tudom mit csináljak. Mit készítsek?
Figyelt kérdés
Advent ,
Ajándékozás,
2012. nov. 23. 17:02
2/7 A kérdező kommentje:
Kálvária
(Győr)
2012. nov. 23. 18:08
3/7 anonim válasza:
Decoupage technikával különböző dolgokat. :) (decoupage=szalvétatechnika) Pl. dobozokat, ilyesmit:
Ez kicsit nehezebb, de lehet papírdobozból is, nem kell feltétlen fából lennie.
4/7 anonim válasza:
A keresztszemes hímzést nagyon tudom ajánlani. Akár van kézügyességed, akár nem, nem lehet elrontani, nagyon élvezetes csinálni, és ha karácsonyi dalokat hallgatsz, miközben hímzel, garantáltan karácsonyhangulatod lesz :) A Praktiker magazin novemberi számához ajándék karácsonyi keresztszemes hímzéses füzetet adnak, de könyvesboltban is találhatsz csomó ilyen témájú könyvet. Vagy írd be google-ba: keresztszemes hímzás karácsony, és rengeteg lap közül válogathatsz. Picit időigényes, de jó muri és nagyon szép (tuti, sokat licitálni fognak rá ;) )
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó ötletek!!!
2012. nov. 29. 19:26
6/7 tibor215321 válasza:
oviban készítettek gyertyatartót: alja csillag kiszúrva sólisztgyurmából festve díszítve amivel akarod ugye közepét kiszúrod beleállíthatsz egy gyertyát és lehet szépen átlátszó celofánba csomagolni szerintem tök jól néz ki
7/7 tibor215321 válasza:
de pl. tavaly Győrben más suliban nagyon menő volt a muffin színes cukorkákkal díszítve könnyű elkészíteni és sütit is lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!