Watson kérdése:
Sulinkban lesz Halloweeni party, öltözzek Link-nek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és rajtam kívül szerintem senki se ismeri a játékot , ami eléggé szomorú... de olyan jól néznék ki Link-nek öltözve. :D Mindegy, van ötletetek mi legyek? 169 cm vagyok és mell alá érő világos-szőkésbarna hajam van . Nincs fufrum , elöl csak pár cm-vel rövidebb.2012. okt. 20. 23:52
1/5 anonim válasza:
hát nekem is rá kellet keresni hogy mi a franc az :DD amúgy öltözz :DD
2/5 A kérdező kommentje:
:( Link egy Wii játék főszereplője , akinek egy feladata van minden játékban : megmenteni azt a k_va hercegnőt. Zelda a csaj, nem pedig a srác. De ezt mindenki keveri...
2012. okt. 21. 00:54
4/5 anonim válasza:
Ha már a Legend of Zelda-ból beöltözöl valakinek, inkább legyen Link, mint Zelda, sőt inkább legyen egy rúpia, mint Zelda, könyörgök.
5/5 anonim válasza:
Igen. Egyébként ebben az a gáz, hogy a Legend of Zelda nem is mai csirke.
Kérdés, ugye cosplayelni szoktál? Amúgy meg tojd le, mit gondolnak mások! Nálunk fősulin két lány Marionak meg Luiginak öltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!