Mezítláb a hóban. Bevállalod?
Figyelt kérdés
hát... én nem :)2009. aug. 16. 20:40
31/52 A kérdező kommentje:
nem pesti vagyok :D
na, találkozunk ? ;)
2009. aug. 26. 17:18
32/52 A kérdező kommentje:
hm.. feladat
főzök neked vmit,de nem biztos,hogy túléled :P
na ??
(bár aszondáj nem rossz a főztöm :) )
2009. aug. 26. 17:20
33/52 anonim válasza:
és mégis hova valósi vagy? és mit főzöl? (azért jobb tudni) és te is úgy szoktad mint én? hogy elöbb megcsinálod, és utána nevezed el? XD
34/52 A kérdező kommentje:
legyen meglepi ;)
és miskolci vagyok
te meg az ország másik felében élsz...
majd elküldöm postán :D
2009. aug. 26. 17:25
35/52 anonim válasza:
hát rendben, majd meglátom mit küldesz. addig is vmi, hogy ne a gép elött üljek? :D
36/52 A kérdező kommentje:
nem jut eszembe semmi :'(
menj és sétálj egyet :D
2009. aug. 26. 17:47
37/52 anonim válasza:
rendben. úgyis rámfér egy kis kimozdulás. bár nem. bocsánat de most nem. tudod most van a fradi-hali meccs. olyan készülődés van, bazi sok rendőr, van olyan utca, ahol még gyalogos sem járhat, stb... és a pálya itt van, elég közel. szval inkább holnap délelött. nem probléma, ha nem akarom megveretni magam? :D
38/52 A kérdező kommentje:
huppsz
bocs ezt nem tudtam :)
akk majd máskor :)
szép napot
2009. aug. 26. 18:09
39/52 anonim válasza:
ma elmentem sétálni. meg a tkkat is megvettem. meg sztem ma d.u is elmegyek még. na, vmi ötlet mit csináljak? :D
40/52 anonim válasza:
aggódom érted, rég nem írtál. na, vmi ötlet? Már unatkozom. Nem tudok eleget biciklizni, és úszni, hogy elfáradjak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!