Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véleményeket kérnék! Szerintetek?

Véleményeket kérnék! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem tudtam elöször mit vegyek páromnak karácsonyra és barátnöm mondta hogy vegyek neki gyűrűt... egy kis ezüst gyűrűt gondoltam.Szerintetek ez jó ötlet vagy ezt inkább hagyjam a Valentin napra?

Ja én vagyok a nő!24 és Ő 28 és már 2 éve együtt élünk! :)

2012. nov. 22. 08:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hord gyűrűt... s azt sem tudom , hogy örülne neki vagy sem...Meg az is lehet, hogy félre értené nem mintha én akarnám megkérni a kezét :D biztos hogy nem!Leginkább az van bennem hogy nem fogadja el :/
2012. nov. 22. 08:46
 2/3 A kérdező kommentje:
esetleg hogy tudnám kideríteni hogy hordana e gyűrűt?? rákérdezni így nem akarok mert akkor oda a meglepi...
2012. nov. 22. 09:16
 3/3 anonim ***** válasza:

A Gyűrűk urát szereti? Akkor lehet, hogy örülne neki.

Azért 2 év alatt már illett volna lejönnie, hogy vajon kedveli-e az ékszereket... Ha még nem láttál rajta egyszer sem valamilyen nyakláncot, karkötőt, vagy akár karórát, akkor valószínűleg nem.

Engem pl. nem különösebben hozna lázba, persze magát a gesztust értékelném, örülnék neki. Mondjuk én amúgy is régimódi vagyok, ha terített asztallal, finom ételekkel várnál, melyeket te készítettél... na annak nagyon örülnék. :)

'A férfi szívéhez a hasán át vezet az út.' Igaz.

21/F

2012. nov. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!