Szerintetek nagyon ciki ha rendelt cosplayben megyek Mondoconra?
mi,mi? le vagyok maradva
ja, az a fekete-piros leples játszós izé, 15 év alattiaknak?
A Conozás muli oszt' Kísz :DD
amúgy én is ilyen bajban vagyok..
de megpróbálok varrni :D
Kedves 4/7 2012-11-24 21:15.
Ezek szerint konkrétan nem tudod miről szól az egész mondoocon, con :)
Conon ha nem tudnád, rengetek új embert, barátokat szerezhetsz, több anime ismeretet :) Jó szórakozást. Arról nem mi tehetünk, hogy ha voltál is neked nem tetszett, nem jött be a dolog, esetleg "nem nyertél mert neveztél". Utobbival sokan vannak így, és nem adják fel, tőbb olyan ember van aki mindig versenyzik valamivel, újjal stb és nem adja fel :)
Szórakozás, életérzés, műfaj, stb. Ezeket mind tartalmazza. Igaz vannak olyan személyek akiknek az ELSŐ ilyen rendezvény nem ad valami "jó" benyomást, és egyből negativ véleményt sugall.
Kedves utolsó # 7/7 01-13 20:38!
Ebben tök igazad van :) Igaz, hogy 1 picit koros vagyok már, de számomra a con az olyan "lelki megnyugvást" ad, több barátot, stb. :) még ha x évvel fiatalabak is nálam, valahogy jobban eltudok én beszélgetni az ilyen személyekkel :) (iskolám nemvolt a legjobb...sok szekálás..nem részletezem inkább, tudjuk páranmik lehetnek a végeredmények :) ) és ahogy te is leginkbáb a conosokkal jövök ki a legjobban :)
Kedves kérdező :) Igaz picit megkésve a válasszal :)
Nem ciki, vannak olyanok akik így mennek ilyen ruhákban, de arra ügyelj, hogy 99 %-os pozitiv viszajelzésü eladó alá semmikép se menj nagyon (nekem ezt tanácsolták) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!