Petyu9 kérdése:
Csúfolnak, oltogatnak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Elég érzelmes vagyok nem kezelem jól a konfliktusokat. Kecskének meg kokósnak neveznek. Vidékről jöttem fel Budapestre. Első félév nagyon jól ment de aztán valami megváltozott megjelent a ,,Koko'' csúfnevem. A mostani évben a Kecskével idegesítenek. Elég vékony és ügyetlen fiú vagyok, de azért tudok verekedni és a beszólásaimon sokan röhögnek de utálom. Nem szeretek másnak ártani.Kérlek segítsetek! Néhány oltásom viszont rosszul sül el, szerzek egy ellenséget vagy leégetem magam.Itt van a felvételi is az iskola marha nehéz és emellett nem bírom a csúfolódásokat is elviselni. 14 éves vagyok.2012. nov. 21. 16:46
1/4 anonim válasza:
Mi az, hogy "oltogatnak" ? Mi vagy te, erdőtűz? Vagy hagyod őket a p*csába, vagy kiütöd őket, ez a 2 opció létezik. A szájkarate az valami nagyon szánalmas dolog.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem pont erre a válaszra vártam...
2012. nov. 21. 17:08
3/4 anonim válasza:
Mert, mire számítottál, mit mondunk? Változtasd őket varangyos békává?
4/4 anonim válasza:
Elég régi kérdés, de nekem lenne egy javaslatom.
Kezdj el Judozni. Testileg megerősödsz, képes leszel földhözbaszni bárki 1mp alatt, és szellemileg is fejlődsz majd, sokkal nyugodtabb leszel és több önbizalmad lesz.
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!