Faferi kérdése:
Jogban közigazgatásban jártask véleményére vagyok kíváncsi?
Figyelt kérdés
Történet: Egy ismerősöm 55 éves hölgy négy gerekkel.A f/volt/férje alkoholista volt többször megjártra az elvonót.A hölgy nem bírván az allandó tetlegességet az év elején elment/menekült/a szüleihez megvárni míg kijózanodik.10 nap után könyögött ,hogy jöjön haza de a hölgy elutasította,hogy először bizonyíton aztán majd maglátják. Erre a férj másnap öngyilkos lett.A nyugdíjigazgatóság azóta is vizsgálja az özvegyi nyugdíj jogosságát. A tegnapi napin/11.19-én/kijöttek és két tanú aláírrását kérték arra vonatkozólag,hog az öngyilkosság pillanatában nem éltek együtt és így nem jár neki az özvegyi nyugdíj.Azt akarták,hogy az elvonón töltött idő alatt is őmiatta éltekk külön. Lesírt a rosszindulat a a "küldöttekről.Nagyon el van keseredve szegény.Kérdezem: Ez a Magyar jogrendszer? Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi.2012. nov. 20. 17:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!