Megnyugodtok egy kiadós sírás után?
én is, többnyire, ha egyedül avgyok, és tényleg kisírhatom magam, de ha a szomszéd szobában öcsém tévét néz, és csak halkan sírhatok, akkor még jobban ideges leszek.
És a nagy sírások után én el szoktam eludni egy-két órára.:)
igen. sztem ritka az olyan, aki azt mondaná erre a kérdésre, hogy nem.
egyébként - kicsit hülyén hangzik -, de nálam olyan, mintha a probléma nagy részét "kisírnám", és utána (nyilván nem rögtön) már higgadtabb fejjel tudom átgondolni a problémát, és ha olyan a dolog, akkor könnyebben is tudok rá megoldást találni.
Én is megnyugszom,de csak akkor ha ordítva bőghetek.És csak akkor lehet,ha nincs itthon senki,mert én szégyellem a szüleim,tesóm előtt a sírást.Hülye vagyok,tudom,de én akkor is szégyellem.Ilyenkor általában a földön fekszem,ordítok,meg bőgök,azt kiabálom,h Miért?Meg mért pont velem történik ez?meg hasonlók.Általában 1óráig is szokott tartani,ilyenkor sírógörcsöm van,levegőt is nehezen kapok.Majd megmosom az arcom,és ledőlök egy kicsit,én is alszok:)Utána mindig könnyebb,de van egy dolog,amit sose fogok kiheverni,SOHA!:(
Na,asszem elég részletesen leírtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!