Megoldanátok ezt a matematikai feladatot?
Tegnap éjjel az atv-én hallottam ezt a feladatot, kivártam,54-en telefonáltak,de egy megoldás sem volt helyes.
33+3x3+(3+9)-7-3+3+8= ?
Lányom szerint matematikailag: 55
Megmondták a megfejtést,később leírom...kíváncsi vagyok,hogy kinek mi lesz a végeredmény?
55.
Láttam már ilyet az ATV-n én is, nagy átverés. Nem taglalom, hogy mennyi agyad lehet, ha kiírod kérdésnek, és nem egyértelmű, hogy átverés. Igenis 55. Még ha 100-an telefonáltak, és 100-nak mondták hogy rossz, AKKOR IS 55.
55
Az ATV egy nagy átverős csapat, azzal a buszos macskás feladattal együtt. A megfejtés meg valami olyan szám lett, amit senki nem gondolna. Meg azt birom amikor valaki mond egy "rossz" megoldást, erre elkezdi: nem rossz. Hát ha nem találta ki a megfejtést akkor hogy lenne "nem rossz"? xD
Am meg volt már ilyen kérdés :)
szerinem 57.
2-szer is kiszámoltam..
előző vagyok
harmadszor is kiszámoltam, és tényleg 55...:S
elsőnek: tudom,hogy ATV
másodiknak: pontosan annyi agyam van,amennyi elfér a fejemben. Egyébként nem telefonálgatok ilyen műsorokba,mert tudom,hogy kamu az egész.Azzal van bajom,hogy pofátlan módon készítik a műsort,mert ennek a feladatnak nem lehet 1066 a megoldása. Szomorú,hogy ennyire hülyének nézik az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!