Tudtok mondani nekem oylan Airsoft boltot ahol jó minőségü az áru és megbízhatóak?
Ezeket szotkam nézni
www.airsoftmagyarorszag.hu
www.airsoftcentrum.hu
www.airsoftdepo.hu
tapasztalatokat kérnék!!
Én speciel a Depo-t és a Centrum-ot használom.
A Depo van Pesten, így nekem közelebb, a Centrum Baján, ami eléggé körülményes, ha nem a szállítást választod, de mindkettő megbízható és jó bolt.
Az Airsoftmagyarország-ot nem ismerem igazán, de elvileg jó hely ez is.
Van egy negyedik nagyobb bolt is, az airsoftgun.hu, csak ez iszonyat drága... valamint sok a Cybergun fegyverük, szintén drágán, viszont szomorú tény, hogy a Cybergun csupn egy "átcsomagoló" cég. A legtöbb termékük Cyma, Tokyo Marui vagy hasonlók.
Nem rég vettem Cyma m14-et, ismerősömnek Cybergun m14-e van. Megnéztük, egy az egyben ugyanaz a kettő, csak az övé egy jó húszassal drágább volt.
köszi:)személyesen szoktam áttvenni ami 10.000ft felett van:)airsoftgunt ismerem és tényleg drága:)
és ha nem baj azt letudná valaki írni hogy melyik gyártónak melyik fegyvere a jó?:)
PL.: Jing Gong-nak az MP sorozata a jó.:)
Az utánam válaszolónak válaszolnék:
Nem értem pontosan amit írtál.
Nekem nincs tapasztalatom a Cyma AK-k terén, de rengeteg helyről hallottam, ahogy az egekig imádják őket, ezért gondoltam, hogy ezt megosztom a kérdés feltevőjével.
Neke speciel gy Cyma m14-em van, az airsoftcentrum.hu oldalról vettem.
Tudtommal a Cyma egy cég, akik gyártanak fegyvereket, nem átcsomagolóak mint pl. a Cybergun, de lehet, sőt biztos, hogy nekik is vannak másolt termékeik.
Nem mondtam, hogy a Cyma-tól vegyen fegyvert a kérdező, csupán azt mondtam, amit sokaktól hallottam, de a kedvedért átfogalmazhatom.
Úgy hallottam, hogy a Cyma nevű cég remek AK-kat gyárt, így ha ilyen fegyverben gondolkodsz, érdemes ezeket keresni a boltokban.
Természetesen én is tévedhetek, tévedek is sokszot, kérlek ezesetben írj üzenetet, ha rosszul tudok valamit, de ne itt tereljük el a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!