Megtudná mondani valamelyikötök, hogy mi a különbség az olyan Airsoft fegyverek között amelyek BAX vagy HOP-UP rendszer alapján müködnek?
Mert én most elöszőr eldöntöttem az életemben, hogy airsoftozni fogok.A csoport is megvan,hogy kikkel leszek meg a ruházat is megvan egyedül a fegyó hiányzik. :D
Ja meg amugy magát a fegyvert is kinéztem Cyma AK-74(Black)-et szeretnék.Mert hát az orosz fegyókat kedvelem. :D Meg nagyon kezdő vagyok/volnék a témában. :S
És az a helyzet ennél a fegyvernél, hogy nem is olyan drága...kb. 35.000...Na de mind1.Ja meg aki válaszol az létszives azt is írja oda hogy erről a fegyverről mi a véleménye amit venni akarok. :)
Ismerem az oldalt. :)
Már nézegettem néha-néha rá.Meggondolom a tanácsod
Ja még egy kérdés. :D
A Nowar kft. honlapján miért van az, hogy a Cyma AK-74 nincs raktáron jelzéssel ellátva?
Ja, hogy rendelni lehet csak és elő kell jegyezni???
Mert én úgy szeretném megvenni, hogy én magam venném kézhez a fegyvert személyesen.Persze felnőtt jelenlétében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!