Nektek mi lenne a véleményetek egy olasz-zsidó házasságról? (fiú olasz-lány zsidó) Nem rosszból kérdezem csak kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Buta emberek kíméljenek.2012. nov. 18. 09:59
1/5 anonim válasza:
ennek a kérdésnek nincs semmi értelme
2/5 anonim válasza:
szerintem a fiú és a lány életfelfogásától függ a válasz
3/5 anonim válasza:
egy kérdés tennék fel a fiunak:
NOOOOORMÁÁÁÁLIIIIS?????
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló lennél olyan kedves és megosztanád velem is, h miért nincs értelme ennek a kérdésnek? Ha oly okos vagy. Előre is köszkee
2012. nov. 19. 01:11
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem értem miért kérdeznéd, meg h normális e? Arra gondolsz biztos, h rondák a zsidó lányok pedig ez nem igaz... ott vannak a szeren elhiheted hiába vannak beöltözve fejük lekötve meg hasonlók olyan alakjuk van hogy mikor megláttam őket csak néztem... én is lány vagyok nehogy azt hidd h lezbi :D Igazán csinosak, hosszu barna haj sorolhatnám.. Persze van kivétel magyarokról is azt mondjuk huh de szépek... holott is-is
2012. nov. 19. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!