Hogyan lehetek népszerű?
Hát nem igazán vagyok az a típus aki körbeugrál minden fiút és végig sikoltozza az iskolát,és nem is szeretnék soha ilyen lenni,csak azt szeretném hogy több barátom legyen.Az iskolában nagyon nem vagyok népszerű és sokat utálnak is(nem tudom miért),pedig szerintem nagyon kedves lány vagyok,csak csöndes és visszahúzódó.Nincsen önbizalmam és mindig remegek ha izgulok.
Hogyan lehetnék egy kicsit bátrabb?
ui:normális válaszokat légyszi!
Gondolkodj pozitivan, akkor bevonzod a jot! Legyel segitokesz azokkal akik hozzad is kedvesek. Olvass sokat arrol, hogy hogyan lehet novelni az onbizalmat.
Ha megvan a kello onbizalom akkor mar csak beszedesnek kell lenni, pl. az osztalybol menj oda olyanokhoz is akikkel meg nem beszeltel, kerdezz toluk valamit vagy dicserd meg egy ruhajat meg ilyesmik.
En nem vagyok nepszeru, de sok baratom lett, csak mert lett egy kis onbizalmam es mertem beszelgetni. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!