Szerintetek megéri menőnek lenni?
Nos,én erről saját kézből tudok nyilatkozni. Régebben minden áron menő akartam lenni. Nyaltam mindenkinek, sok álbarátságot kötöttem, rengeteg ismerősöm lett, megszállottan követtem a divatot, a legmenőbb helyekre jártam, akárhova mentem mindenhol puszi-puszi olyanoktól akiket alig ismertem. Akkoriban kábé 100-150 lájkok is voltak a képeimen facebookon. Aztán rájöttem,hogy ennek semmi értelme, elegem lett abból,hogy nem vagyok önmagam,elkezdtem mindenkit ellökni magamtól,felvállaltam a véleményem, nem érdekel a divat,ami tetszik azt veszem fel, és így,hogy nem vagyok álszent az álbarátok is elpártoltak mellőlem. Van 3 igazi barátom és a facebook képeimen is már csak 20-30 lájk van (mostanában már alig járok fel), de sokkal boldogabb vagyok,és rohadt jól érzem így magam. Szóval ha menő akarsz lenni akkor nyalj mindenkinek, mondj behízelgő dumákat,és 1 hét után már legyél "legjobbbarinő" mindenkivel. De előbb-utóbb eleged lesz abból,hogy meg kell felelned, és hogy egy kapcsolat sem igazi az életedben. Nem éri meg hidd el :) Sokkal de sokkal jobb egyedül egyéniségnek lenni mint tucatnak :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!