Miért keresik az istenverte diákokat mindenhova?
Millió helyen olvastam már,hogy "Nappali tagozatos diákokat keresünk "ilyen meg olyan" pozícióba állandó reggel műszakba"
De,hogy a rákba dolgozzon reggel,ha ő NAPPALI tagozatos diák??? Lógjon?
Én pályakezdő vagyok,1,5 munkanélküli,Start kártyára jogosult tehát utánam sem kell annyit fizetni,ráérek éjjel-nappal... akkor meg?
Egy istenverte árufeltöltésre nem lehet felvenni egy tényleg ráérő,dolgozni akaró,fiatal lányt akár csak 4-6 órában???
Mit csináljak? Az ég világ semmi,de semmi munka nincs!!!
"De,hogy a rákba dolgozzon reggel,ha ő NAPPALI tagozatos diák??? Lógjon? "
Erre valami vélemény? :)
""De,hogy a rákba dolgozzon reggel,ha ő NAPPALI tagozatos diák??? Lógjon? " "
Nem jártál főiskolára/egyetemre, ugye? Ott a "nappali" nem azt jelenti, hogy reggel 8-tól este 7-ig folyamatosan óra van. Elég jól elosztható, hogy mikor és hogy legyenek az órák. Én koleszos voltam, hétfőn dél előtt sose volt órám, pénteken max 10-kor végeztem. Ha öten be tudnak vállalni 1-1 reggelt, akkor meg is van a hét. A diák meg mindennél olcsóbb, és elküldeni is könnyebb, ha azt kell.
Értem.
Végül is a lényeg,hogy mindenhova a DIÁKOKAT keresik!
Én már lassan ott tatok,hogy inkább felakasztom magam,mint ebbe a szörnyű országban éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!