Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy van olyan...

Hogy lehet az, hogy van olyan kérdés, amire senki nem tud válaszolni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 18:57
 1/4 MMstrike válasza:
Például mire gondolsz? elég sok féle kérdésről lehet szó ha tudnál kicsit konkrétabb kérdést írni akkor probálok választ adni.
2012. nov. 15. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
2012. nov. 15. 19:05
 3/4 MMstrike válasza:
Biztos valaki tudja rá a választ de elég valószínű hogy, ők pont nem gyakori kérdéseken töltik az idejüket :D a másik lehetőság hogy egy kérdést pár perce írtak ki ezért nem válaszoltak rá, személy szerint én eddig amit kérdeztem előbb, utóbb kaptam rá választ.
2012. nov. 15. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Például én májusban írtam ki egy kérdést, hogy valakinek használt-e derékfájásra a gravitációs pad, de 0 válasz érkezett azóta is. De rengeteg ilyen kérdést látok, aminél hihetetlen, hogy ha tényleg 406 ezer felhasználó van (a gyk szerint), akkor hogy hogy nem válaszol senki?
2012. nov. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!