Könyörgöm valaki! Tényleg nincsen senki, aki szeretne? Annyira egyedül érzem magam!
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 20:16
3/11 A kérdező kommentje:
Jó, a válaszokból ítélve látom, nem kellett volna ilyet kiírnom. De egyszerűen most világvége hangulatom van és nagyon magamalatt vagyok...
2012. okt. 21. 20:19
6/11 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat akkor csak mondom,hogy nem csak te vagy ezzel igy...Reménykedjünk,hogy majd valaki fog szeretni minket is...
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem találkoztál olyannal aki szeret, de még találkozhatsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg! Jó, hogy vannak olyanok, mégha csak így névtelenek is, akik reagálnak. Nem szeretnék mesélni, nem vagyok az a nagy kitárulkozós fajta. Mint fent is írtam, nem kellett volna ilyen kérdést kiírnom, bocs azoknak, akik nagy sztorit vártak.
De egyszer majd minden jóra fordul.. Kell, hogy jóra forduljon!
2012. okt. 21. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!