Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet tudni a Füzesgyarmat...

Mit lehet tudni a Füzesgyarmati KUKA Robotics-ról?

Figyelt kérdés
Mennyi a kereset? Hány műszak van? Ha valaki ott dolgozik segítsen már köszi.
2012. nov. 15. 18:43
 1/4 Haburc ***** válasza:
Ha megfogadod a tanácsom, ne menj oda! A kereset SZAR ( 60-70 ezer), a munkával nem lenne semmi baj, az embert porig alázzák. Sajnálom azokat, akik alkalmazottként ott dolgoznak. Nem elég, hogy nincsenek megfizetve, még embertelenül is bánnak velük. Röviden ennyi.
2013. nov. 18. 11:53
 2/4 anonim válasza:
első válaszolónak igaza van.de sajnos ha nincs más, muszájból menni kell.
2014. febr. 3. 15:57
 3/4 Haburc ***** válasza:
KUKA ROBOTICS FÜZESGYARMATON AZ EGYIK LEGTRÓGEREBB, LEGSZARABB CÉG, AHOL DOLGOZTAM. A KUKA ROBOTICS SZAR MUNKAHELY!!!!!!!!!!!
2019. dec. 31. 15:30
 4/4 Haburc ***** válasza:
UTÁLOM EZT A CÉGET! ANNO DOLGOZTAM A KUKA-nál, DE NEM TUDOM, HOGY MINEK. Hallom most is, hogy minimálbérnél (107-110 ezer Ft) nemigen keresnek többet. Mi ez, ha nem rabszolgaság. Ahol most dolgozom technikusként, sokkal jobban meg vagyok becsülve. A fizetés legalább háromszorosa hanem a négyszerese, a kafetéria is havi 30 ezer Ft, a főnökök sokkal normálisabbak, meg a légkör is sokkal barátságosabb.
2021. jan. 17. 08:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!