Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem értem a matekot mit tegyek?

Nem értem a matekot mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem értem 8adikos vagyok 7edikbe 3as lettem de majd nem 2es. Most meg 8adikba 2 meg 3asom van, pénteken témazáró de nem értem a matekot. Olvasom a feladatokat de nem értem könyve vannak példák de nem sokat segít.

Mit tegyek ? matekórán csak ülök,önálló feladatnál mindig elakadok vagy nem is értem hogy kéne kezdeni

de felvételi előtt állok nem akarok rossz matek jegyet

többi tantárgy nem ilyen reménytelen

2012. nov. 14. 19:56
 1/3 A kérdező kommentje:
interneten nézegetem matekot de értelmeset nem találtam matek tanár 45percre 2000forint azért ha járnék is heti 2 3alkalom 1hónapon keresztül az azért 24000-16000 ezer forint és azért nem megy annyira az anyagi hogy csak így fizessünk
2012. nov. 14. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:

MissiM válasza:

Gondolkodj! ez aztán kielégítő válaszvolt. de nem rossz gondolat :) (már kérdésemre választ nem kaptam csak kitérő választ)

2012. nov. 15. 19:31
 3/3 anonim válasza:
Olvasd el a tankönyvet, értelmezd, ami oda van írva. Ha ez megvan, próbáld meg az elméletben megtanultakat először egyszerűbb, majd egyre bonyolultabb feladatokon alkalmazni. Hogyha hibásan csináltad esetleg a feladatot, fuss neki újra, próbálj rájönni magadtól a hibáidra. a matek a legszebb tantárgy, egyszerűen öröm, ha rájössz valamire logikával.:)
2012. nov. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!