The GazettE vagy one direction :D kik vannak többen? én mindekettőt imádom ^. ^ tudom fra de ez van :'D nektek ki a kedvenc?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 16:09
11/18 anonim válasza:
Én az 1D-t nem igazán szeretem. Egyértelműen a Gazette, de szerintem nem lehet összehasonlítani, mert a stílusuk teljesen más.
12/18 Linó(leum) válasza:
A The GazettE a leegesleeegjobb*-* Imádom őket^^
13/18 Linó(leum) válasza:
GazettE 11 éve lézetik*-* Sőt, a bandatagok a GazettE előtt is zenéltek, más bandákban. A One Direction meg csak..fogalmamsincshányévedebiztosnemsok.
14/18 A kérdező kommentje:
nem sok igen de azért kérdeztem mert teljesen más műfajban vannak és azért kéreztem :'D az egyik barátnőm aki Jrockot hallgat 1Dt énekelt:'DD
2013. márc. 14. 06:54
16/18 anonim válasza:
Természetesen The Gazette <3 A 1D nem nagyon csípem.
Reita & Kai a favoritom :) IMÁDOM ŐKET!!! XD
17/18 anonim válasza:
The Gazette :) Uruha és Reita a kedvenc :)
18/18 anonim válasza:
The Gazette
(Ne tévesszen meg a nevem a OneDirectiont (a nevemben elírtam) szerettem 2 hétig aztán vége. Szerintem nekik is szép a hangjuk de soha nem szerettem őket igazán.)
A The Gazette-ből kedvencem Ruki. A hangja egyszerűen gyönyörű és valahogy olyan különleges. És nagyon cuki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!