Egyesek miért utálják a One Directiont? Mi nem tetszik bennük?
ez elso lapon valaki irta hogy az oltozkodesuk:)))
hat te bango :)) ok a legstilusosabban oltozkodo sztarok :)) es ezt nem en aliton hanem a seventeen, a vouge a cosmopolitan es a newyorker magazin es hat meg ne haragudj de ok jobban tudjak:))
Kit érdekel hogy hogy öltöznek? A ZENE a lényeg.
Nem mellesleg ezeknek a "lapoknak" sosem volt valami nagy a színvonala.
Én nem szeretem a zenéjüket. (rock 4ever!)
Nem értem a kérdést. Te se szeretsz minden előadót valamilyen okból. Mások hasonló okok miatt nem szeretik az 1d--t. Én mondjuk kifejezetten nem bírom a fanatikus directionereket, és nem azért mert szeretik az 1d-t (szeressék, halgassák, énekeljék, engem tényleg nem érdekel), hanem mert nem bírják elfogadni ha valaki nem szereti őket. 14/L
Előző vagyok: + nagyon nem szeretem ha egy zenekarnál a rajongóknak elsőre nem az jut eszébe hogy milyen jó a zenéjük, hanem hogy milyen helyesek.
Aki viszont directioner és képes elfogadni mások véleményét akkor is ha nem mindig jó, el tudja fogadni a más bandák rajongóit és tényleg a zenéükért szereti őket annak minden tiszteletem. Nem sok ilyen rajongóval találkoztam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!