Tetszik egy fiú mit tegyek?
van egy fiú aki tetszik nekem már 3 hónapja.a gólyabálon vele voltam egy feladatba az jól sikerült addig is "együtt voltunk".nem nagyon szólunk egymáshoz én is inkább olyan csöndesebb típus vagyok.kezdeményezni nem merek mert ha elutasít akkor még van 4 évünk együtt.próbálkoztam már felkelteni a figyelmét,de nem tudom hogy ment.néha látom mintha engem nézne órákon és szünetben is. eddig csak megsimogatta a hátamat,megfogta a lábamat,és rámírt (de csak az órarendet kérdezte meg). ezekből esetleg lehet arra következtetni hogy egy kicsit tetszem neki??
(bocsi a hosszú és kissé érthetetlen megfogalmazásért)
Hát ebből nem igazán lehet semmire sem következtetni. Nem kell feltétlenül "kikezdened" vele. Néha beszélgess vele csak úgy és közben szúrj be neki ilyeneket például: "Mi van a barátnőddel?" "Régóta gyúrsz? Jó nagy bicepszed van!" "Szakítottam a barátommal" "Hogy áll ez a blúz?" stb...
Nőből vagy, neked ez menni fog ;)
Hát ha észrevette hogy néz akkor (valószínű tetszel neki csak nem mer kezdeményezni) nézz rá vissza és meglátod mi lesz lehet szemeztek ,vagy hirtelen elfordul ahogy visszanézel rá az is azt jelenti hogy tetszel neki mert akkor bizony téged bámult. A figyelemfelkeltésben meg ne csinálj hülyét magadból. Sztem próbálj vele beszélgetni. ha tetszel neki akkor meg főleg menni fog,vagy nem mert olyan zavarban lesz. Lehet csak bátortalan. Ha meg nem jön össze akkor meg mivan? persze te lány vagy uszítsd rá valamelyik barátnőd, hogy mondja neki ,hogy menjen oda hozzád. (Én is így jöttem össze egyszer egy csajjal :D )
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!