Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért húzom fel magam azzal...

Miért húzom fel magam azzal ha valaki helyesírási hibát vét?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok h ilyen helyett ient írnak, meg ha valakivel beszélgetek és azt mondja, hogy aludnák az aludnék helyett nem érdekel kivel beszélek mindig rászólok
2009. aug. 13. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Én meg a vesszőhibákon húzom fel magam.Légyszíves máskor figyelj oda!
2009. aug. 13. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Te beszélsz? Mondjuk talán nagybetűvel kellene kezdeni a mondatot, meg vesszőt, és pontos sem ártana használni.
2009. aug. 13. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

A legtöbb ilyen csak netszleg , egyébként nem hiszem , hogy leírnák úgy.

Pl:ien

2009. aug. 13. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Én azt nem szeretem mikor valaki egy kurv@ egyszerű szót nem tud leírni: hűlye, vagy apú, meghogyha nincs a kérdés végén kérdőjel!!! Teljesen mást jelent úgy a szöveg
2009. aug. 13. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezt annyira bírom, amikor ilyen kérdés van mindenki helyesen ír. Grat hozzá. :D
2009. aug. 13. 20:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Aki helyesen írt, az megkapta az zöld kezecskét!
2009. aug. 13. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi az oka, de engem is idegesít. Nyelvi igénytelenség... Én úgy vagyok vele, hogy megtisztelem annyival az engem olvasókat, hogy helyesen írok. Mondjuk aki nákol, az szerintem nem is tudja, hogy az úgy helytelen. Tehát ott ez nem helyesírási gond, hanem eleve rosszul tudja. A másik halálom, amikor valaki kettőzi a betűket. Pl. pontossan, ügyessen, stb. Vagy ami még szerintem nagyon parasztos, amikor valaki ilyet ír (vagy mond): "Panni elhalassza a vizsgáját".
2009. aug. 13. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen helyeken azért helyesen írok, de amúgy msn-en vagy multiplayeren gyakorlatilag leszarom az egész helyesírást. (amúgy elég jó a helyesírás érzékem vagy mi a franc, csak nem érdekel az egész olyankor...)
2009. aug. 14. 00:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát msn-en én is össze-vissza írok, ahogy a kezemre jön, de azok főleg elírások meg rövidítések. De itt nem hajt a tatár, van időm normálisan írni (ha csak már nem vagyok olyan álmos, mint jelen esetben, de remélem most is normálisan írok).
2009. aug. 14. 01:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. aug. 14. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!