Másokat nem bosszant, mikor ilyen "ez a termék mindenre jó" cégek elszedik az emberektől (akár öregektől) a pénzt?
Figyelt kérdés
a nagyanyámmal, aki a nyugdíjából él a Zepteresek megvetettek 50ezerFt-ért egy turmixgépet, mondván, hogy nyert, meg most féláron van meg ilyenek. rá 1 hétre anyósom vett ugyanolyat, szintén féláron, 20ezer-ért. pedig egy sima turmixgép. most lehet mondani, hogy a nagyanyám ostoba, de odajártak hozzá személyes tanácsadásra meg szinte zaklatták, végül mamám megvette. tiszta átverés, vagy csak szerintem az? apám hátfájós, rásóztak egy bioptron lámpát 160ezer-ért. mindenre használtuk, de komolyan és nem volt jó semmire, pedig nagyon akartuk, ennyi pénzért. a tv-shopról nem is beszélve. csak engem bosszant? csak én tiltanám be őket? a környezetemben sok idősre rásóznak mindenféle hiperszuper dolgot, pedig nincs is rá szüksége. nem baj, csak fizessen...kihasználják, hogy az emberek gyógyulni akarnak, meg fogyni. gátlástalan banda. csak én gondolom így, vagy másnak is van hasonló tapasztalata, véleménye?2009. aug. 13. 16:44
1/2 anonim válasza:
Nagymamámnak van 2 bioptron lámpája és egy masszázs ágya, amit nem is használ. Engem is bosszantanak de betiltani sajnos nem fogják.
2/2 anonim válasza:
Amíg a nagymamának telik ilyesmire 160ezer forint, addig nagy gáz nincs. A kereskedelem a kereslet-kínálat alapján működik, és minden hülyeséghez két ember kell. Mindenkinek joga van a saját hülyeségeihez, meg hogy arra szórja el a felesleges pénzét, amire akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!