Punk lakat? Mit jelent?
Figyelt kérdés
a stílussal magával tisztában vagyok...az érdekelne h a nyakban hordott lakat mit jelent, honnan ered...stb.
nekem is van a nyakamban és állandóan le punkoznak miatta...pedig közöm nincs hozzájuk.
2012. nov. 10. 21:59
1/5 anonim válasza:
ha a nyakadban van akkor punk vagy az én nyakamban is van
2/5 anonim válasza:
hát nem tom XD. nekem is van de csak ritkán hordom. egyébként Sid Vicious-nak is volt mindig lakat a nyakába (:
3/5 anonim válasza:
Én már láttam 'sima' rockerek nyakában is,én szerintem egyedi jelentése van az pedig a hited a punk rock zenei stílusban :D
4/5 anonim válasza:
Fegyver,aki még nem tudta,nem láttátok hogy a börtönben mivel verekszenek?Késekkel megy ilyen lakat láncokkal.
5/5 anonim válasza:
Egy Èkszer,ez esetben a lakat,nem határozza meg azt hogy milyen vagy..Attol mèg hogy valaki lakatot hord,nem feltètlenül Punk,vagy Rocker :D.Èn is pl tervezek lakatot hordani,de azt szerelemből,nem pedig a stilusom miatt teszem 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!