Miért nem szabad a Balatonba kutyát úsztatni?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha kultúrált válaszok jönnének, mert tényleg érdekel a dolog. Milyen okokból hozták ezt a határozatot és hogyan foganatosítják?2009. aug. 13. 14:13
1/8 anonim válasza:
Álló vízben könnyebben megtelepednek a fertőzések, emiatt hozták meg a döntést
2/8 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm!
2009. aug. 13. 14:22
3/8 anonim válasza:
Talán mert sokan nem szivesen fürödnek abba a vízbe amibe a kutya belekakál vagy belevizel!!!a tetvességről ne is beszéljünk...Főleg,hogy kicsi babákkal is vannak ugyebár...elég kúltúrált voltam?
4/8 anonim válasza:
Húúú, mintha nem lenne benne ezernyi élőlény stb. itt elég sok begyöpösült ember van...
5/8 anonim válasza:
ó bocsánat,hogy begyöpösült vagyok mert gusztustalannak tartom ha egy kutyaszar úszik el mellettem a vízben!mégegyszer elnézést!de ezzel az erővel nem kell a balcsiba úsztatni vegyél neki medencét és fürödjetek benne ezerrel meg a pár hónapos babádat is abban fürdesd jó?
6/8 anonim válasza:
Nem mintha én kutyát úsztatnék a vízben, de marha sok amúgy is az élőlények száma a Balatonban...
7/8 anonim válasza:
Persze igazad van sok benne az élőlény én csak azt szeretném ha már tényleg van egy Balatonunk akkor jobban vigyázzunk rá és próbáljuk meg nem szemetesként kezelni.Arra már úgyis ott a Duna.üdv.a.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem a tisztaság miatt hozták, hiszen belemegy rengeteg más élőlény a Balatonba.
Inkább az lehet az ok, hogy a strandokon (akár szabad akár nem) általában azért vannak az emberek, hogy fürödjenek. És sokan nem szívesen fürdenek abban a vízben, amiben egy kutyát láttak fürdeni. Ha olyan helyen fürdeted a kutyád, ahol nincsenek túristák, strandoló (ergo elhagyatott a hely), a kutyát nem érdekli.
amúgy ez butaság, hogy a pici babádat abban a vízben fürdeted amiben egy kutya fürdött. Egy, hogy egy pici baba ne fürödjön a Balatonba, kettő, hoyg élnek állatok a Balatonba (pl. hattyú, kacsa, de járnak le "úszni" vadon élő állatok is), azoktól ugyanúgy "piszkolódik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!