Milyen módon tudom kideríteni hogy az ajánlva feladott csomagom hol akadt el a postán belül?
Ez nem így van. Ha mondjuk már 4 napja feladták, de még nem kaptad meg, akkor felhívod a posta honlapján található ügyfélszolgálati telefonszámot. Ott mondod, hogy ajánlott levél után szeretnél érdeklődni, elkapcsolnak oda ahova kell. Ha megvan a küldeményazonosító, bediktálod és ha szerencséd van, ki is tudják nyögni, hogy hol akadt el és nem töketlenkednek meg kapcsolgatnak el más vonalakra.
Ha kell, veszekedj velük (ha adják a hülyét, hogy ők semmit nem tudnak), sajnos csak így lehet valamire is jutni! Én ma 1 órányi (!!!!!) telefonálgatás, várakozás, veszekedés után tudtam csak elérni, hogy kegyeskedjenek kihozni nekem egy csomagot, ami már 4 napja a postán csücsült, ráadásul elsőbbségiként.
Ne hagyd magad. Ha mázlid van, "csak" nem dobtak be értesítőt, hogy be kell menned érte a legközelebbi postára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!