Milyen trükkökkel bírom kideríteni hogy bejárnak a szobámba?
Figyelt kérdés
Egy lakásba lakunk a sogoromékkal és azt vettem észre tünnek el dolgok vagy nem ott van ahová leraktam.2012. okt. 27. 16:02
1/4 anonim válasza:
Én egyszer voltam hasonló helyzetben. Az ajtóba dugtam kis papírdarabkát, amit nem volt könnyű észrevenni. De más apró, nem feltűnő dolog is jó. Lényeg, ha leesik, nyitották az ajtót. Ha helyén van, nem. Persze nem mindegy merre nyílik, mert csak az egyik irányból működik.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 27. 16:30
3/4 anonim válasza:
azt is meg tudod csinálni hogyha befelé nyílik az ajtó hogy amikor kimégy, kezedbe veszel egy apró plüssöt vagy valami puhát, ami nem fér át az ajtó előtt, és amikor kimégy, kívülről behajtod az ajtót úgy, hogy a kezed még éppen beférjen, leguggolsz és benyúlva leteszed a plüssöt az ajtó mögé, lehetőleg egy picit hátrébb h ne legyen feltűnő. Amikor bemennek, az ajtó a plüsst hátratolja. Amikor hazamégy, csak annyira nyitod ki az ajtót h be tudjál nézni mögé, meglátod h a plüss jó helyen van e.
4/4 anonim válasza:
*"ami nem fér át az ajtó alatt" Így akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!