Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pár nap múlva egy pszichomokús...

Pár nap múlva egy pszichomokúshoz fogok menni. Mit mondjak neki, hogy meggyőzem, hogy jobb lenne nekem, ha magántanuló lennék?

Figyelt kérdés
magántanulók írjanak főleg, hogy ők mit mondtak..

2012. nov. 7. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Támadj rá (inkább ne). Csináld ki vagy válts személyiséget bemész Te, de 2 perc múlva már felébred benned Káin (inkább ne). Mondd neki, hogy sok idődbe telt, de végre elérted, hogy paranoiás skizofrén lettél messiási hajlammal (inkább ne). Kezdj el prédikálni, találj ki valami fas$ságot...(inkább ne) Írj verset mint a személyiségzavaros cukros csóka pécsen, kezd el felolvasni a a végítéletét a pszichológusnak, h majd össze f0$$@ magát. (inkább ne)

Persze lehet elég lesz ha ennyit mondasz: Doki! Szeretnék magántanuló lenni. Esetleg célravezetőbb az őszinteség.

2012. nov. 7. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
most felvídítottál ezzel a válaszal.. köszönöm :)
2012. nov. 7. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
igen, legyel csak oszinte, ugy atlat rajtad a pszichomokus. de ha biztosra akarsz menni, mondd meg neki, hogy a hangok is ezt mondjak a fejedben, hogy azza kell vallnod, es a hangoknak mindig igazuk van. (ha tovabbi kerdesei lennenek a hangokrol add meg ennek az oldal cimet!;))
2012. nov. 7. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
egyre jobb.. :DD
2012. nov. 7. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Legyél őszinte. Mondd el neki,hogy miért akarsz magántanuló lenni csak akkor ne ha azért akarsz az lenni,mert nem szeretsz iskolába járni...Most is magántanuló vagyok,nekem nem kellett semmit sem mondanom a pszichológusnak, anyám elmondta helyettem.:D Ja és persze hozzá kell tennem,hogy nem egyszerű dolog a magántanulóság!
2012. nov. 11. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!