Milyen szolgálati autót kapok ha győrbe megyek az audihoz mérnöknek, ha egyaltalán kapok?
Figyelt kérdés
A BME végeztem végig majdnem kitünően és győrbe azt mondák szivesen látnak mérnökként.2012. nov. 7. 17:57
1/5 Dogmatix91 válasza:
Ezt tőlük kéne megkérdezni. Gondolom úgy is lesz interjú, akkor meg lehet kérdezni, hogy mire számíthatsz. Szerintem egy kezdő mérnök nem kap autót, bár biztos attól is függ, hogy milyen területre vesznek fel. Az biztos, hogy nem kap minden mérnök autót, de lehetőség van bérelni is elég kedvező áron. Szerintem kezdő mérnökként ne számíts szolgálati autóra.
2/5 anonim válasza:
az audi lenne logikus, de lehet h a konszern egy másik márkáját
3/5 Dogmatix91 válasza:
ha kap, akkor mindenképp Audit kap. Nem fognak VW-t, Seatot vagy Skodát adni.
4/5 anonim válasza:
Elméletileg A3-mas okat kapnak. De eggyik ismerősöm is oda ment, A3-mast nem kapott ,de legalább az esküvőjére kapott A8-ast :D Persze ő ezt egyéve csinálta.
Ő ismerőseinek meg már TT-jük van, de ők már régiek ott.
5/5 anonim válasza:
Ismerősöm nem mérnök, de TT 3.2 quattro-val járt sokat : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!