Mi lehet a bajom, egyáltalán mi ez? Bővebben lent.
Sziasztok.
Azt vettem észre az utóbbi időben hogy egyáltalán nem járok sehová, nem érdekelnek a régi barátok, már le se járok velük haverkodni/beszélgetni/szórakozni. Ez nem tudom mitől van, én valami társaság kerülő lettem vagy nem is tudom hogy fogalmazzák ezt. Mondták már nekem hogy igénytelen vagyok.(Nem veszek magamnak ruhát, polót semmit) Anno volt egy csaj kivel nagyon jóba voltam elkísértem edzésre, hazakísértem volt h suliba kísértem, a haverokkal lent szórakoztunk néha bulit is rendeztünk most meg semmi. Sokszor hívnak le engem, olyankor vagy nem megyek le mert nem tudok, vagy találok kifogást hogy ne menjek le, esetleg ugy teszek hogy nem hallom őket (általában felszoktak kiabálni). Ma jöttem haza fateromtól, és ma van 20:00-ig a korinyitó. A buszon úgy volt elmegyek, de itthon meggondoltam magam. Olyanokat kérdezek magamtól hogy de miért megyek ki? Minek? Leszarnak, ezt meg ezt ugy se érdeklem, akit anno elkísértem és nagyon jóba voltunk azzal a kapcsolatom is nagy 0 lett semmit nem beszélünk, és nem akarok a szemébe mosolyogni hogy márpedig minden rendben van, úgy is tudná hogy nincs rendben, észre veszi ha valaki hazudik. Szeretnék segítséget kérni kemény 4 hónapja ez megy csak az otthon ülés fekvés megy na meg a gondolkodás, és szeretném hogy válaszoljanak pár kérdésemre.
Mi történik velem? Mi ez? Mivel tudok ezen a viselkedésen változtatni (próbáltam de nem megy :( )? 18/F
oszinten? en valahogy ugy erzem a soraidbol, hogy ok nem igazan a neked megfelelo tarsasag. Miert kellene megjatszanod magad, hogy erdeklodsz irantuk, hiszen akkor, ha el-es befogadnak nem teged fogadnak el, hanem egy altalad krealt szerepet. Lehet hogy eddig birtad veluk ezt a jatszmat es most megcsomorlottel toluk. ez persze csak feltetelezes, de az esetemben igy volt. hogy meddig tart?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!