Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom, egyáltalán...

Chuckyy kérdése:

Mi lehet a bajom, egyáltalán mi ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azt vettem észre az utóbbi időben hogy egyáltalán nem járok sehová, nem érdekelnek a régi barátok, már le se járok velük haverkodni/beszélgetni/szórakozni. Ez nem tudom mitől van, én valami társaság kerülő lettem vagy nem is tudom hogy fogalmazzák ezt. Mondták már nekem hogy igénytelen vagyok.(Nem veszek magamnak ruhát, polót semmit) Anno volt egy csaj kivel nagyon jóba voltam elkísértem edzésre, hazakísértem volt h suliba kísértem, a haverokkal lent szórakoztunk néha bulit is rendeztünk most meg semmi. Sokszor hívnak le engem, olyankor vagy nem megyek le mert nem tudok, vagy találok kifogást hogy ne menjek le, esetleg ugy teszek hogy nem hallom őket (általában felszoktak kiabálni). Ma jöttem haza fateromtól, és ma van 20:00-ig a korinyitó. A buszon úgy volt elmegyek, de itthon meggondoltam magam. Olyanokat kérdezek magamtól hogy de miért megyek ki? Minek? Leszarnak, ezt meg ezt ugy se érdeklem, akit anno elkísértem és nagyon jóba voltunk azzal a kapcsolatom is nagy 0 lett semmit nem beszélünk, és nem akarok a szemébe mosolyogni hogy márpedig minden rendben van, úgy is tudná hogy nincs rendben, észre veszi ha valaki hazudik. Szeretnék segítséget kérni kemény 4 hónapja ez megy csak az otthon ülés fekvés megy na meg a gondolkodás, és szeretném hogy válaszoljanak pár kérdésemre.

Mi történik velem? Mi ez? Mivel tudok ezen a viselkedésen változtatni (próbáltam de nem megy :( )? 18/F

2012. nov. 2. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normalis, hogy az ember eleteben vannak olyan idoszakok, amikor inkabb befele koncentral es ehhez valahogy minden osszejon (pl. olyankor nehezebb a baratokkal egy hullamhosszra kerulni). ne aggodj, nem fog ez orokke igy maradni, a jo baratok pedig megertik ezt es onnan kezditek majd a mokazast ahol abbahagytatok. (telen sokan vannak igy, de ezt nem hivnam teli depresszionak)
2012. nov. 2. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj ha összefutunk utcában mert jövök sulibol haza és mondogatják hogy farsulsz, vagy hogy nem jössz le stb ez engem nem idegesít inkább zavar, de még se tudok mit tenni. Sokszor leakartam menni de vmiért mindig meggondolom magam és itthon maradok. Mit gondolsz ez meddig tart? Neked volt ilyen? Mi váltja ki ezt belőlem hogy bezárkózók, és sehová nem megyek el stb.?
2012. nov. 2. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

oszinten? en valahogy ugy erzem a soraidbol, hogy ok nem igazan a neked megfelelo tarsasag. Miert kellene megjatszanod magad, hogy erdeklodsz irantuk, hiszen akkor, ha el-es befogadnak nem teged fogadnak el, hanem egy altalad krealt szerepet. Lehet hogy eddig birtad veluk ezt a jatszmat es most megcsomorlottel toluk. ez persze csak feltetelezes, de az esetemben igy volt. hogy meddig tart?

:)

2012. nov. 2. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom, mert velük voltam mindig és most meg senkivel nem vagyok :S Ha nem ők a megfelelő társaságom, akkor mit tegyek? Őket ismerem a legjobban.. a másik meg, ezt nem írtam, de 6. éve lesz lassan hogy itt lakunk mert költöztünk és azóta nincs barátnőm. Van választott meg több jelöltem is van, de az a baj hogy úgy érzem hogy nem érdeklem vagy hogy nincs náluk semmi esélyem. Hát nem egy leányálom az életem akárhogy is nézzük ..:S
2012. nov. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!