Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Kis koromban meghalt az anyukám és amióta ez tudatosult bennem azóta úgy érzem egyedül vagyok, főleg, hogy apukámat sem érdeklem, nem is foglalkozik velem. Azóta gondolkozok a halálon, de nem tudnék öngyilkos lenni. Szoktam vagdosni magam, de erről senki sem tud. Úgy érzem senkinek sem kellek, nem vagyok elég jó senkinek.
2012. okt. 18. 15:27
 1/1 anonim válasza:

sajnálom a szüleidet.de nem kéne vagdosni magad meg ilyenek.biztosan van valami rokonod aki szeret téged.az egyik barátnőm is ugyanezt csinálta és neked is csak azt tudom tanácsolni mint neki.keress magadnak barátokat,járj el bulizni,vagy csak gondolj arra hogy a rokonaid szeretnek téged és számíthatsz rájuk.De a legfontosabbat ne feledd:a világon van valaki aki hamarosan rád fog találni és vele éled le majd az életedet.lesznek gyerekeid akiket szerethetsz és ők is szeretni fognak téged.

szerintem ezért érdemes élni,és még egyszer keress magadnak barátokat(remélem segítettem)

2012. okt. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!