Abban kérném a segítségeteket, hogy mit vennétek a párotoknak egy fél éves évfordulóra?
Figyelt kérdés
Sok mindenben gondolkodtam, de olyan dolgok, mint a közös kép egy képkeretben, vagy vmi apróság, mint pl egy plüssfigura. Ezek kilőve. Ilyenekt meg ehhez hasonló dolgokat már kapott tőlem.2009. aug. 12. 19:34
1/5 anonim válasza:
attól függ mennyi idősek vagytok
ha 18 felettiek, akkor egy szép toll, esetleg amibe bele van gravírozva a neve...
vagy ha dohányzik ugyanilyen öngyújtó
2/5 anonim válasza:
Félévfordulót szokás megtartani?? Nekem eddig minden kapcsolatomban csak az évfordulókat tartottuk meg, de akkor sem ajándékozás volt, hanem elmentünk együtt vacsorázni valami hangulatos helyre, ittunk egy üveg finom bort, stb.
3/5 anonim válasza:
én olyan nyakláncot vettem amelyiken ketté kell törni a medált ami egy szivecske és egyik fele a te nyakláncodon a másik pedig az övén van...sztem aranyos
4/5 anonim válasza:
Ne viccelj már! Miért kell egy féléves évfordulót megünnepelni? Ilyen alapon, akkor ünnepeljük a kéthónaposat, vagy a 10 hónaposat is? Nem értem!
5/5 A kérdező kommentje:
azért gondoltam arra, h meglepem vmivel a barátomat, mert azért szerintem a fél év, még is csak fél év :D persze tudom, ezzel nem mindenki van így.. Igazatok van abban is, h ilyen alapom 2 hónapra v. 10 hónapra is lehetne vmit venni :D
köszíí az eddigi válaszokat ;)
2009. aug. 13. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!