Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Abban kérném a segítségeteket,...

Abban kérném a segítségeteket, hogy mit vennétek a párotoknak egy fél éves évfordulóra?

Figyelt kérdés
Sok mindenben gondolkodtam, de olyan dolgok, mint a közös kép egy képkeretben, vagy vmi apróság, mint pl egy plüssfigura. Ezek kilőve. Ilyenekt meg ehhez hasonló dolgokat már kapott tőlem.
2009. aug. 12. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:

attól függ mennyi idősek vagytok

ha 18 felettiek, akkor egy szép toll, esetleg amibe bele van gravírozva a neve...

vagy ha dohányzik ugyanilyen öngyújtó

2009. aug. 12. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Félévfordulót szokás megtartani?? Nekem eddig minden kapcsolatomban csak az évfordulókat tartottuk meg, de akkor sem ajándékozás volt, hanem elmentünk együtt vacsorázni valami hangulatos helyre, ittunk egy üveg finom bort, stb.
2009. aug. 12. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
én olyan nyakláncot vettem amelyiken ketté kell törni a medált ami egy szivecske és egyik fele a te nyakláncodon a másik pedig az övén van...sztem aranyos
2009. aug. 12. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már! Miért kell egy féléves évfordulót megünnepelni? Ilyen alapon, akkor ünnepeljük a kéthónaposat, vagy a 10 hónaposat is? Nem értem!
2009. aug. 13. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:

azért gondoltam arra, h meglepem vmivel a barátomat, mert azért szerintem a fél év, még is csak fél év :D persze tudom, ezzel nem mindenki van így.. Igazatok van abban is, h ilyen alapom 2 hónapra v. 10 hónapra is lehetne vmit venni :D

köszíí az eddigi válaszokat ;)

2009. aug. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!